woensdag 18 november 2009

Eleveld Afbouw

Eleveld Afbouw bv behoort met ruim 30 medewerkers tot de middelgrote afbouwbedrijven van Nederland.
Opgericht in 1974 door Ben Eleveld, heeft ons bedrijf zich in de ruim dertig jaar van haar bestaan ontwikkeld tot een allround afbouwbedrijf met een vaste groep van opdrachtgevers en vakbekwame medewerkers.
Naast traditioneel stucwerk, zowel handmatig als machinaal pleisterwerk, verzorgen wij schuurwerk, spachtelputz, spacspuitwerk, lijstwerk, het aanbrengen van cementdekvloeren en Lewisvloeren.
Advisering van de klant over de mogelijke afwerkingen van wanden en plafonds speelt een belangrijke rol. Daar in principe alles mogelijk is, van behangklaar tot sausklaar of schuurwerk, is uitvoering door vakmensen een absolute vereiste.
Een aparte divisie van ons bedrijf houdt zich bezig met het brandwerend bekleden van staalconstructies, zowel timmerwerk als spuitwerk.

Eleveld Afbouw voert haar werkzaamheden uit voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.
Dit betekent dat wij opdrachten uitvoeren variƫrend in grootte van afwerken van een kleine verbouwing van een woning tot seriematige woningbouw en utiliteitsbouwprojecten.
Met een managementteam van 3 personen wordt een flexibele structuur bereikt, waarin planning, logistiek, uitvoering en administratie naadloos in elkaar overlopen.

Eleveld afbouw b.v.
Magnoliastraat 30A
7161 BW Neede
Postbus 69
7160 AB Neede

Tel. (0545) 29 21 08
Fax (0545) 29 52 85
E-mail:info@eleveld-afbouw.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten